Chronická prostatitida

Dobrý den, doplnující info k dotazu 149663 ureoplasma přeléčena doxibene 200mg léčba nasazena až po třech týdnech neskutečných potíží a bolestí ,nutkaní na močení v jednom kuse,kontrola po měsíci krev,stěr z moč,trubice vše negativní .Problémy pokračují dále už 9 měsíců stanovena diag. N411 prý se to srovná další vyšetření žádné. Ani nevím jestli je bakteriálni-nebakterialní . nebo jestli vůbec je . S pozdravem J.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za info. Určitě by bylo vhodné doplnit kultivaci ejakulátu. S pozdravem L. Mašek

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: