Chronická tonsilofaryngitida

prosím o radu. Mám chronickou tonsilofaringitidu po léčení na imunologii pořád nic nepomáhá mám co 2 měsíce antibiotika. Teď krční lékař rozhodl, že zkusíme dát mandle pryč, ale že mi nezaručí, protože mám granulaci v krku, že nebudu mít záněty opět. Už jsem z toho neštastná, je mi 27 let. Prosím o váš názor, jestli mi může vytrhnutí krčních mandlí opravdu pomoci. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Lenko, přeji Vám hezký den! Extrakce krčních mandlí skutečně nejspíš povede odstranění chronického zánětu. Je naopak pravděpodobné, že budete po zákroku často trpět na záněty akutní. Protože jste zřejmě vyčerpala možnosti klasické medicíny, před zákrokem (pokud není urgentně indikovaný pro velké potíže) Vám doporučuji zkusit metody celostní medicíny. Bylo by na místě očistit organismus a pokusit se povzbudit imunitní systém. Nevím nic o tom, jak silné jsou Vaše obtíže ani jak dlouho trvají, ale šance na vyléčení je tu vždy. Vytržení mandlí Vás nevyléčí, i když potíže nejspíš odstraní.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: