Chronická trochanteritida

Přes 2 roky řeším chron. trochanteritidu pravého kyčle,vícero lékařů-ortopedů si s ním nepordailo,v úvahu připadá už jen operace s asi 50ti proc. pozit.prognózou. Potíže začaly na jaře 2008 v souvislosti se zahájením mírně intenzivnější cyklistiky. Nyní po vyčerpání dostupných konzerv. léčsb. postupů nevím, jak dále. Můžete poradit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych znovu kontrolu u ošetřujícího orotopeda a případně zvážit operativní řešení. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
trochanteritis | Od: Marie Hechtová | 11.8.2014 09:29
2.rok trpím na pravostr.trochanteritis,léčba rázovou vlnou bez efektu,potíže trvají.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: