Chronická zánět slepého střeva a těhotenství

Mam chronicky zanet slepeho streva,opakuji se mo bolesti v podnrisku,chirurg mi doporucil vyndani apendixu.rada bych otehotnela v co nejblizsi dobe,nevim tedy jestli podstoupit operaci nebo drive otehotnet,lekar mi nedokazal poradit,mam se rozhodnout sama a ja jsem bezradna.dekuji za nazor

Odpověď odborníka:

Dle mého názoru by bylo vhodné v prvé řadě vyřešit Vaše zdravotní potíže a pak otěhotnět, berte v úvahu, že během těhotenství se může Váš zdravotní stav zhoršit a bude potřeba akutně operovat, což by bylo ohrožení pro Váš plod. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: