Chronický zánět žaludku

Dobrý den, chtěla jsem se Vás optat, už přes půl roku bolesti v nadbříšku , které se dají vydržet,pocit na zvracení, říhaní,po čvrt roce jsem navštívila gastroentrologa,který mě udělal gastroskopii..nalezen helicobacter a tudíž chronický zánět žaludku, pan doktor mi předepsal dvoje antibiotika Duomox a ty druhé ted nevím a k tomu Pantoprazol.Po dobrání jsem necítíla změnu.Mám jít teď prý znova na gastroskopii.Můžete mě prosím sdělit co se s tím dá dělat, jak se bude asi pokračovat?Než by začaly potíže prodělala jsem gangrenozní apendix.Může to souviset s tím?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy se může stát, že helicobacter je k léčbě rezistentní. Pak následuje další kombinační léčba. Souvislost s g. apendicitidou nevidím.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: