Chronický zápal hrdla

Dobrý deň Chcel by som vedieť, či sa dá úplne vyliečiť chronický zápal hrdla a hltana,nakoľko mám už cca 7 mesiacov s tým problémy, ktoré neustupujú. Bol som liečený na pľúcne chlamýdie /3 dávky ATB/ bez väčšieho efektu.Príznaky sa mi prejavujú neustálym štípaním v hrdle a sčervenaním. Chcel by som sa ešte spýtať, či je možné úplne zbaviť sa týchto zdravotných problémov, prípadne akým spôsobom. ďakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji ORL vyšetření, na základě kterého pak budete léčen či odeslán k dalšímu odbornému vyšetření (např. gastroenterologickému či imunologickému). Do té doby je vhodné nekuřáctví, nedráždivá strava a nepít horké či naopak ledové nápoje.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: