Chrupavka kolena

Dobrý deň, chcem sa opýtať či poškodenie chrupavky kolena 2. stupňa u 30 ročného človeka musí viesť až k umelému kĺbu. Ďakujem za odpoveď

Odpověď odborníka:

Jistěže ne, zálěží na rozsahu a závažnosti poškození. Stav se ale postupně při plném nezhojení může vyvinout v artrosu, která má vývoj. Pokročilá artrosa s bolestmi a omezením hybnosti kloubu potom opravdu vede ke kloubní náhradě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: