Chtěla bych se zeptat,jes...

Chtěla bych se zeptat,jestli je tělo po narkoze náchylnější a jestli je pravděpodobnost otěhotnění vyšší,když jsme se trefily do ovulace.Děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Po celkové narkose tělo není k ničemu náchylnější (nevím, jakou náchylnost máte na mysli). Samotná narkosa na otěhotnění nemá vliv.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: