Chut

Dobry den prosim Vas muj pritel si stezuje na dlouhotrvajici chut v krku.Doktor mu poradil jit na par dnu na B12 Injekce,spojitost s ochabnutim svalu.Dotycnemu je 68 let.Diky s pozdravem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, na co ptáte. Léčbu vit.B12 jistě může muž absolvovat, ale navrhovala bych vám a manželovi podrobné vyšetření na neurologii, poruchou chuti se mohou totiž projevovat i vážnější problémy /např. v mozku nebo nervech/ a je potřeba všechny možné příčiny vyloučit bez ohledu na věk. Ïnfo: http://www.ulekare.cz/clanek/neurologicke-vysetreni-983?search=poruchy+chuti&from=0. Pokud jde spíše o "jinou" chut v krku, měl by absolvovat také vyšetření na gateroenterologii, kde by zhodnotili možné příčiny a event. změny v této oblasti. Na dálku nejde více sdělit, nutné je vyšetření a pohovor s lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x