Chut na sex - antikoncepce

Dobrý den Měla bych dotaz ohledně antikoncepce. Před půl rokem jsem brala několik let Cilest a teď mi doktor předepsal regulon (cilest se už neprodává) Při užívání regulonu nepocituji vubec chut na sexa navíc bych chtěla přejít na levnější antikoncepci. Proto se chci zeptat, zda mi poradíte, které si předepsat, aby se chut vrátila, pokud to jde nejak posoudit podle hormonu, nebo je lepsi prejit na anti.telisko? dekuji moc

Odpověď odborníka:

Údajně nejnižší účinky na sexuální apetit má Jeanine,ale patří mezi dražší, takže na vašem místě bych situaci řešil tělískem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: