Chyba

Dobrý den, stala se mi nepříjemná věc. Zapomněla jsem užít hned 3 pilulky ze samého začátku nového plata. Měla jsem začít ve středu. Ve čtvrtek jsem měla styk "chráněný" přerušením a chyba mi došla až v neděli. Kolem 3h odpoledne jsem tedy užila postinor, po 12 hodinách druhý jak píšou v příbalovém letáku. Celkem to bylo už nějakých 60 hodin po styku. HA teď momentálně už pár dní neužívám. Zajímalo by mě, jaká je spolehlivost takto použité ochrany. Na gynekologii samozřejmě brzy půjdu. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek Postinoru není zcela 100%, proto si určitě udělejte těhotenský test nebo rovnou zajděte na gynekologii.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: