Chybejici menstruace

Dobry den, pred 8 tydny jsem prodelala preruseni tehotenstvi. Jednalo se o miniinterupci. Vse probehlo bez komplikaci. Bylo mi receno, ze menstruace by mela opet nastoupit behem 6 tydnu. Mam to nejak resit, ci jeste pockat, zdali se dostavi sama v budoucnu. A je mozne, aby se mi behem teto doby udelala cysta v deloze? Pan gynekolog po mesicni kontrole objevil cistu. Je pravda, ze po odezneni menstruace by tam uz byt nemusela? S pozdravem a dekuji za informace. Isabella

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Isabello! Menstruace se v podobné situaci může klidně opozdit. Cysta se skutecne od interupce v děloze vytvořit mohla. Menstruace skutečně může cystu "odklidit".

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x