Chybějící pilulka

Dobrý den, v prvním týdnu cyklu jsem měla pohlavní styk chráněný pouze HA. V tomto měsíci jsem si vzala 2 pilulky v jeden den takže mi ta poslední chybí. Mohu otěhotnět a nebo může být snížená účinnost antikoncepce pokud tu poslední pilulku prostě vynechám a udělám jako obvykle 7denní pauzu? nebo co mám dělat?

Odpověď odborníka:

udělejte normální 7 denní pausu příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: