Chytrá houba

Dobrý den, už dlouho bojuju proti plísni na nehtech na nohou. Vyzkoušela jsem snad vše, dokonce mi i nehty strhli a půl roku jsem brala prášky. Bohužel nic nezabralo. Nyní jsem si zakoupila přípravek Biodeur, který obsahuje tzv. chytrou houbu. Je to balení 3x1g. Nikde jsem se ale nedočetla, jestli stačí aplikace těchto tří ampulí nebo mám zakoupit další a v léčbě pokračovat. Můžete mi prosím poradit? Děkuji Pavlína

Odpověď odborníka:

Dobrý den, závisí na tom, v jakém stavu nehty po aplikaci "houby" jsou (nebo po skončení aplikace budou). Nechte nějakou dobu na působení přípravku a potom navštivte lékaře, řekne vám nebo udělá rozbor, zda na nehtech pořád plíseň je a potom se můžete rozhodnout a ev.pokračovat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: