Cialis + antibiotika

Dobrý den pane Doktore. Chtěl bych se zeptat. Může se užívat CIALIS 5 mg i společně s jakýmkoliv druhem Antibiotika? - Léčím se dlouhý čas s chronickým zánětem prostaty, dostávám od svého urologa každou chvíli nějaká ATB. A vlivem zánětu mám částečné poruchy erekce. Chtěl bych erekci kvůli partnerce podpořit, abych mohl mít styk. - takže jestli můžu Cialis 5 miligramový i s ATB? Nebude to mít nějaký nežádoucí účinek? Díky PETR

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nějaký větší problém by v současném užití neměl být

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Léčba potravinové alergie? Dieta!
Články: Léčba potravinové alergie? Dieta!
Potravinovou alergií trpí...
Pyelonefritida
Články: Pyelonefritida
Pyelonefritida je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: