Cifloxinal 500 mg a antikoncepce yaz

Přeji, užívám nově třetím měsícem antikoncepci Yaz při které v polovině užívání aktivních tablet špiním a dostala jsem nyní na zánět močových cest antibiotika Cifloxinal 500 mg - 10 tablet. Užívám jednu tabletu po 12 hodinách. Chtěla jsem se zeptat zda tato antibiotika ovlivňují ha Yaz a pokud ano jak dlouho po dobrání antibiotik by byla potřeba se chránit třeba kondomem. Samozřejmě nyní při úžívání Cifloxinalu je nutná sex. abstinence. Děkuji mnohokrát za odpověď

Odpověď odborníka:

Chraňte se cca 10dní po dobrání antibiotik. Léčbu doplňte vaginálními laktobacily nebo vagi C.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Správná funkce štítné žlázy je v menopauze pro ženu zásadní!
Pyelonefritida
Články: Pyelonefritida
Pyelonefritida je...
Měření pulzu: dokáže odhalit infekci i infarkt
Články: Měření pulzu: dokáže odhalit infekci i infarkt
Pulz neboli tep nás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nevolnost při ozařování se dá léčit
Články: Nevolnost při ozařování se dá léčit
Léčba rakoviny je svými...
Rutin – rostlinná opora cév
Články: Rutin – rostlinná opora cév
Součástí mnoha přípravků...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: