Cilest

Dobrý den paní doktorko, před měsícem jsem přešla z HA Lindynette 20 na Cilest. Moje gynekoložka mi doporučila začít s cilestem první den krvácení. Menstruace proběhla v pořádku ale plynule přešla v hnědý výtok. Dnes beru předposlední prášek z blistru cilestu a výtok je stálý. Zajímalo by mě, jestli je to normální nebo bych se měla nechat vyšetřit. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takové špinění se může objevit při přechodu z jednoho typu antikoncepce na druhý. Může být způsobený i opomenutím užití tabletky. Problém by měl odeznít během 1-2 příštích cyklů, kontaktovat lékaře bude nutné jen když se tak nestane.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Impotence
Články: Impotence
Impotence nebo erektilní...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
Jak poznám, že mi cukrovka ničí ledviny – 10 zásadních otázek a odpovědí
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co může prozradit krev o stavu cév a srdce
Články: Co může prozradit krev o stavu cév a srdce
Jedna vlaštovka jaro nedělá...
Anesteziologické vyšetření
Články: Anesteziologické vyšetření
Anesteziologické vyšetření...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: