Cin ii dyslapsie (delozni cipek)

Dobry den chci se zeptat, jestli je mozne ze jsem prestala menstruovat kvuli me nemoci?Nebo kvuli tomu, ze jsem prestala brat anticoncepci Depo Provera kterou jsem brala rok nyni uz ne. Jiz pres 2 mesice nemenstruji a mam teploty, HPV mi bylo zjisteno pred 5mesici atd., ???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, HPV ani dysplazie čípku (CIN) nejsou příčinou nemenstruování. Souvislost s antikoncepcí zde být může. Mela byste však zajít k lékaři, mimo jiné i pro zvýšené teploty.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: