Cipek

dobry den.v osmnacti letech me vypalili cipek.ted jsem tehotna a v prosinci mam rodit.nebude s tim nejaky problem?vzdyt podle cipku se urcuje CS.dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Blanko! Čípek po konizaci ("vypálení") je zkrácen a může vést někdy k předčasnému porodu a jiným komplikacím. Ty jsou však relativně vzácné a drtivá většina těhotenství s "vypáleným" čípkem probíhá normálně. Jste-li v péči gynekologa, nemusíte mít obavy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: