Ciplox

Mohu si vzít k Ciploxu 500, Xyzal? Začíná mě svědit pokožka. Ciplox byl indikován na zánět močových cest. Musím ho vybrat celý ? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Současné užívání Ciploxu a Xyzalu není kontraindikované. Můžete Xyzal užívat 1xd 1 tabletu. Na nekomplikované záněty močových cest se nasazuje Ciplox 500mg á 12 hod na 5-10 dní. Je potřeba dodržet minimální dobu léčení. Při dřívějším vysazení léku nemusí být zánět močových cest doléčený nebo se vrací. Je pak nutno dát silnější antibiotickou léčbu. Vzhledem ke kožním obtížím konzultujte, prosím, léčbu s lékařem, který Vám ji nasadil.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Bolest hlavy může způsobit i rýma!
Články: Bolest hlavy může způsobit i rýma!
70–80 % populace trpí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Orgasmus… Co to vlastně je?
Články: Orgasmus… Co to vlastně je?
Lidé jsou asi tak rozdílní...
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: