Ciplox 500

Dobrý den, dostal jsem lék Ciplox na podezření na možný zánět močového měchýře nebo prostaty (nepotvrdilo se). Po vybrání pěti tablet mi začalo lupkat v uších a zhoršený sluch (hůře slyším vyšší tóny). Je to přechodné nebo to mám už na trvalo? (V nežádoucích účincích byla popsána dokonce i ztráta sluchu?! Děkuji za odpověď. Standa.

Odpověď odborníka:

Pokud obtíže do tří dnů neustoupí, navštivte ORL (krční - nosní - ušní). S největší pravděpodobností však půjde o přechodný nežádoucí účinek.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
dotaz | Od: Martin | 1.6.2015 18:12
Dobrý den,navštívil jsem urologa po té,co jsem měl problémy s močením (do všech stran),"protáhl" mi úd hadičkou (č.16) bylo to lepší,při další návštěvě mi předepsal antibiotika CIPLOX 500 a po dobrání 20-ti tablet mě opět čeká ta nepřijemná situace s hadičkou tentokrát č.18,ale nějak mi zapoměl říct co mi vlastně je a proč to všechno......,prosím nemůžete mi povědět více alespoň vy?,děkuji
reagovat
re:dotaz | Od: uLékaře.cz | 2.6.2015 11:42
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
punkce prostaty | Od: jiři nogol | 21.7.2014 21:35
mám jít na punkci prostaty.lékař mi předepsal
ciplox500 10 tablet,ale i přes mou žádost neřekl,kdy
je mám začít užívat.den,dva či po zákroku?Začínám
30h před zákrokem.dělám dobře?
reagovat
re:punkce prostaty | Od: uLekare.cz | 22.7.2014 09:38
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufám, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: