Ciplox 500

Brala jsem ciplox 500 asi 2 tydny na zanet mocovych cest, pote zinnat 5 dnu, po dobrani techto leku jsem zacala citit brneni v koncetinach, bolesti svalu, pri chuzi mne chytnou svaly,jako kdybych hodne dlouho cvicila a zacne se mi motat hlava.Koncetiny jsou obtezkle.Jinak se citim dobre.Trochu nervozne.Muze to byt tim lekem?Nemohlo dojit k poskozeni svalu ?Dekuji

Odpověď odborníka:

Nejde o typické nežádoucí účinky těchto antibiotik. Pravděpodobně jde o důsledek rekonvalescence. Podpořte imunitu vitamíny a imunopreparáty.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: