Ciplox a plánování miminka

Dobrý den, prosím o radu. Užívám antibiotika Ciplox 250 na zánět močových cest. Za jak dlouho po dobrání antibiotik se můžeme s manželem snažit o miminko? Děkuji Vám a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, co nebudou známky infekce a bude možný styk , tak můžete. Ciplox otěhotnění nevadí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zamčením „dveří“ do lymfatického systému se přestane šířit rakovina
Schizofrenie
Články: Schizofrenie
Schizofrenie, doslovně...
Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
Články: Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
U mnoha zdravotních...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Alkohol a chřipka
Články: Alkohol a chřipka
Tradiční "chlapské" rady...
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: