Cipralex

Dobrý den, užívám cca 10 let Cipralex, 1 tbl denně. Před 9 měsíci mě začalo trápit neustále rozostřené vidění. Prošla jsem všemi možnými vyšetřeními, ale nic se nenašlo. Nyní mě napadlo, zda to nemůže být Cipralexem, byť po tak dlouhé době? Chtěla bych ho změnit za jiné AD z řady SSRI. Trpím depresemi, úzkostmi. Můžete mi, prosím, poradit, které AD by bylo vhodné? Děkuji, Pavla.

Odpověď odborníka:

Po Cipralexu byly popsány poruchy zraku. Zkuste se poradit se svým lékařem, zda by nebylo možné změnit Cipralex za jiný lék z této skupiny, např. Zoloft.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: