Cipralex a tloustnuti

Dobry den, chci se zeptat zda je pravda, ze se po cipralexu muze pribirat na vaze. Beru ho zatim jen tyden a trochu jsem pribrala a nevim, zda je to z toho ci ne. A pokud po nich lze pribrat tak by me zajimalo proc. Jestli je to jen zvysenou chuti na jidlo a nebo i kdybych nejedla moc a hlidala se tak bych mohla pribirat? Beru cipralex 10 mg 1x denne. Dekuji

Odpověď odborníka:

Většinou se po Cipralexu na váze nepřibírá. Nelze však vyloučit přírůstek na váze, pokud se deprese projevovala horší chutí k jídlu a odmítáním potravy, a pokud se toto vlivem Cipralexu upravilo. Po týdnu užívání je příliš brzo hodnotit efekt léčby i nežádoucí účinky.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x