Ciprinol 500 a antikoncepce

Dobrý den, pane doktore, užívám prvidelně antikoncepci Mercilon, v pondělí 31.01. mi lékař po cystoskopii z preventivních důvodů nasadil Ciprinol 500 - pouze 4 tabletky, v pátek jsem dobrala balení antikoncepce a v sobotu jsem měla nechráněný styk. Chtěla bych se zeptat, zda je možné, že bych mohla otěhotnět. Předem moc děkuji za Vaši odpověď, Eva Vránová

Odpověď odborníka:

Sdělte datum poslesdních menses, jinak léčba Ciprinolem nesnižuje účinek antikoncepce

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: