Circadin

Čtvrtý den beru Circadin 2mg, ale moc mi nepomáhá, stále se budím brzy ráno a špatně usínám. Beru ještě hormonální substituci a LEtrox. Může to ovlivnit? Za 2 dny mám udělat - podle gynekoložky- přestávku na 3 dny v braní hormonů, mám je raději vysadit na dobu co budu brát Circadin? NEbo účinek léků se by měl projevit později? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Dano, Circadin by Vám měl pomoci právě při usínání, naopak spánek dlouhodobě, t.j. do dalších fází neovlivňuje. V jednom případě ze 100 však může být neúčinný a zřejme právě ve Vašem případě. Co se týče hormonů, tak zde může dojít vlivem Circadinu ke snížení účinku hormonů a to konkrétně estrogenů.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: