Cisarsky rez

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čekám třetí dítě,u obou dětí proběhl císařský řez, u prvního kvuly astmatickému záchvatu 2.1.2013 a u druhého na doporučení alergolozky 2.1.2014,. Můj gynekolog mi řekl že už na třetí SC nesmim ale má alergolozka trvá na tom že musím,. Hodně se zadychavam a obcas musím během dne pouzit ventolin,beru seretine 50/250 3xdenne,. Do toho mi zjistily tehotenskou cukrovku, jsem na dietě, inzulín si píchat nemusim,. Můj dotaz zní, můžu podstoupit treti SC

Odpověď odborníka:

Nevím proč by nebyl možný císařský řez bude pro vás jistě šetrnější než spontánní porod. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: