Císařský řez?

dobrý den, chtěla bych se jenom zeptat mé první těhotenství bylo ukončeno císařským řezem kvůli úzké pánvi, ted mě chce lékař nechat rodit normálně že se pánev trošku rozšírila(u prvního mi bylo řečeno že ditě do dvou kil by bylo padesát na padesát syn měl 3550) neřekla bych že se mi pánev o tolik rozšířila mám pořád stejnou postavu. mám strašný strach že je pánev stále úzká, můžu normální porod odmítnout? jsem také astmatička ted mám období že se mi stále těžko dýchá. jsem ve velkém stresu mám vážně nemocného manžela a možná i synka obám se že bych další stres nezvládla. jsem schopná v tomto stavu vůbec normálního porodu? pan doktor mi naznačil že zatím důvod k císaři nevidí. děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

dobrý den, záleží na hmotnostním odhadu miminka.pokud byl řez kvůli nepoměru, bylo by vhodné toto konzultovat v porodnici, kde chcete rodit.neznám přesně Vaši anamnezu, kdy máte termín apod.pokud by miminko mělo mít přes 3kg, přiklonila bych se k řezu, ale je to na zvážení lékaře,který Vás bude vyšetřovat a který Vás zná.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x