Císařský řez

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by pro mne byl vhodný císařský řez. Jsem zatím na začátku 11tt, ale byla jsem u očního lékaře a ptala jsem se, zda se s mou krátkozrakosti (-7diop)dá něco dělat - operace aj., ale bylo mi řečeno, že zatím nemůžeme dělat nic, protože se mi to stále zhoršuje a musíme počkat na ustálení. Na dotaz ohledně porodu a zda by nebyl vhodnější císařský řez nic neodpověděl....tak nevím. Prosím o radu. Jinak si určitě zajdu i k dalšímu očnímu lékaři a poptám se na tuto možnost. Bojím se, že při porodu se mi ještě více zhorší zrak. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel vás zklamu, zde vám musí dát odpověď oční lékař. Gynekolog se při rozhodování o způsobu porodu bude řídit jeho doporučením.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: