Císařský řez

Dobrý den, ráda bych se zeptala na možnost císařského řezu v mém případě. V 5-ti letech jsem absolvovala operaci srdce. Defekt pravé komory.Chodím pravidelně na kontroly,vše je v pořádku. Nicméně,vztahuje se na mě porod císařským řezem?Mám obavy,abych spontánní porod vydržela. Stalo se mi, že jsem z něčeho dostala asi záchvat a nemohla se asi minutu nadechnout,nevím jestli to s tím má souvislost. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučení k vedení porodu císařským řezem rozhoduje v tomto případě váš kardiolog, ten vám musí také toto doporučení vydat písemně ve zprávě. Gynekolog povede porod způsobem, který kardiolog doporučí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: