Císařský řez.

Sem v 38 týdnu těhotenství a byla sem pevně rozhodnuta že půjdu na spontální porod po předchozím císařském řezu, který byl listolad 2009. Ale jak mi teď odešla děložní zátka tak mi doktor řek že spontální porod je dost ryzikový a že mi může u vytlačení miminka prasknout děloha jak mám jizvu po předchozím císaři. Teď se na rychlo rozhoduji co bude a jestli zase mám skončit na císaři. Moc se mi do tohoto zákroku nechce. Jak sem byla na císařském řezu tak sem měla traumatický šok a nakonec 4 týdny po porodu mi rána začka hnisat. Děkuji předem za odpověď Simča

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud si nevíte rady, řiďte se nejlépe podle doporučení vašeho gynekologa. Zná vás a může posoudit všechny důležité aspekty. Jak řekl, spontánní porod po předchozím císařském řezu je opravdu rizikový, samozřejmě ne nemožný.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: