Císařský řez

Dobrý den! Mám na Vás takový dotaz. Je mi 33 let, v 28 jsem rodila císařským řezem, holka měla 4050 g, za dva roky jsem šla opět císařským řezem, kluk 3,35. A teď můj dotaz, uvažujeme o třetím mimču, plánujeme to tak příští rok, že by se třetí narodilo, když malému budou 4 roky, jestli není riskantní třetí císařský řez, nebo se dá rodit i normálně, ale to asi nepůjde, když jsem měla dva císaře, žádné komplikace jsem neměla, jen při tom prvním mi museli dávat transfúzi, ztratila jsem víc krve, a ještě ke všem jsem chudokrevná. Tak bych chtěla vědět, jestli bychom mohli mít třetí mimčo. Známá měla 4 císaře, a to po 2 letech, ale to už se mi zdá hodně riskantní. Mockrát Vám děkuji za odpověď. Přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Ve vašem věku a váze vašich dětí velmi pravděpodobně jako nejbezpečnější způsob bych zvolil osobně císařský řez a rovnou k němu připojil- pokud by jste si to přála i sterilizaci, při normálním porodu je možná ruptura jizvy na děloze. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: