Císařský řez

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat na váš názor. Je mi 41 let, čekám třetí dítě. První porod před 15 lety normálně, druhý porod únor 2012 císařským řezem pro nepostupující porod ( byl napřed normálně vyvoláván, ale nepostupoval..). Třetí porod by měl být přesně po dvou letech od druhého porodu, tedy únor 2013. Otěhotněla jsem tedy asi 15 měsíců po porodu CS. Po pravdě bych uvítala porod opět CS. Zajímá mne váš názor, jestli pokud bych naznačila při kontrolách v porodnici, že bych upřednostnila CS by mi byl proveden, nebo mi ho spíše sami nabídnou, anebo spíš lékaři budou trvat na přirozeném porodu?

Odpověď odborníka:

Nejde tady o upřednostňování ani naznačování,každá operace má svá risika a tak zda porod bude veden přirozenou cestou nebo zda bude proveden císařský řez záleží vždy na rozhodnutí lékaře, který porod vede a ten volí vždy tu možnost , která je pro matku i plod optimální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: