Citalec 10

Dobrý den,třetím dnem beru citalec 10 ráno jen pulku zatim ale mam brat celou a vecer gabapentin 100mg,taky zatím jen pulku protože začínam,nikdy jsem to nebrala.Jenže je mi po nich strašně špatně a příznaky ktere mam jako je velká tíha na prsou a pocit dušení se,se ješte více zhorsili,mám pocit že se zblázním,cítím hroznou paniku že se udusím.an doktor mi říkal že je to normální že si telo zvyka na to,ale věřte je to nesnesitelné.jak dlouho to ještě potrvá???Mam doma malé dítě a nemužu se o nej starat jak bych chtela.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Na antidepresivní medikaci se pacient skutečně musí trochu zadaptovat-většinou to trvá tak 10-14 dní.Je samozřejmě nutné komunikovat s ošetřujícím lékařem,který Vaší léčbu řídí.Vaše léky jsou však velmi často užívané,vesměs dobře snášené-stoji zato "vydržet"a říci si,že člověk musí ten počátek překonat-právě proto,aby byl zase co nejlepší mámou,manželkou,ženou!!

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: