Citalec

Dobrý den, beru prothiaden 25 v poledne asi třetí měsíc, mirtazapin 45 a Zalastu 5 na noc, přes den nějaký neurol.Byl mi doporučen citalec 5 ráno, ale bojím se vysadit hned prothiaden, je možné počkat?A ovlivňují antidepresiva antikoncepci??Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Myslím,že se nemusíte tolik obávat Prothiaden vysadit,dávka,kterou užíváte,je poměrně nízká.Citalec-citalopram-je účinné,moderní antidepresívum,postupně budete se svým lékařem zvyšovat dávku.Antikoncepce je hodně druhů,bohužel,nelze dát nějakou obecnou radu.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x