Citalec

Dobrý den, psala jsem že beru prothidaden 25, Mirtazapin 45 a Zalasta 5.Mám zkusit přidat Citalec 10 ráno, ale chci se zeptat zda nemusim vysazovat prothiaden než zabere tento nový lék.Bojim se aby se mi nepřitížilo.Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Kombinaci všech léků bych nedoporučovala,mohlo by se Vám sumovat více účinků,opravdu se nebojte se Prothiadenu zkusit vzdát..Před Vámi tu záměnu prováděla řada pacientů..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Abstinenční příznaky: jak to vypadá, když ohrožují život
Články: Abstinenční příznaky: jak to vypadá, když ohrožují život
Jedním ze znaků závislosti...
Dopřejte svému nosu pravidelnou péči
Články: Dopřejte svému nosu pravidelnou péči
Čištění zubů či mytí rukou...
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
 Atopický ekzém u psů
Články: Atopický ekzém u psů
Stejně jako lidé mohou i...
Dospívající a hepatitida typu C: hrozbou jsou nejen drogy a sex
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: