Citalec-dlouhodobé užívání

Dobrý den,po půlročním vysazení jsem znovu musela začít užívat Citale1O.Chci se zeptat,zda je možno tento lék užívat třeba do konce života,protože při vysazení se po čase opět objeví potíže a zda to neuškodí jiným orgánům

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Netrapte se, prosím, co bude "do konce života!" V současnosti Vám citalopram pomáhá, je to vynikající antidepresívum s protiúzkostnými vlastnostmi. Rozhodně převažuje přínos léčby nad čímkoliv dalším, lék je určen k dlouhodobé aplikaci.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Arašídy, postrach alergiků
Články: Arašídy, postrach alergiků
Víte, které pochutiny...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: