Citalon

Dobrý den trpím úzkosti, nevím z čeho ji mám je to půl roku co jsem poprvé odpadla a vezla mě rychlá. Nakonec že mám úzkost, beru teď ráno Citalon 10 na nic 15 mirtazapin a přes den jeste 2x Rivotril 0,5. A stejně je mí furt zle. Furt únavena,vše mě brni chodím spát v 7 a ráno v 6 vstáváme a sem už od rána unavená,knedlík v krku,někdy se motám,bolí hlava. Po půl roce jsem si myslela že už budu fit. Jdu v pondělí k doktorce snad ní dá jiné léky,sem mimo a musím se starat o děti.

Odpověď odborníka:

Dobrý de Moniko. Jelikož nepíšete nic o pozadí Vašich potíží tak jenom k medikaci. Mirtazapin a citalopram jsou obě účinná antidepresiva, nerozumím tomu, proč máte lék v kombinaci , oba preparáty podávkované a navíc užíváte Rivotril, což jsou návykové benzodiazepiny, které se mají podávat maximálně po dobu jednoho měsíce. Ale věřím tomu, že paní doktorka má k tomu své důvody, více vám bohužel neporadím, at je vám lépe

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: