Citalon a alkohol

Pane doktore, prosím Vás již tak cca 6 týdnů neberu Citalon. Chystám se na oslavu, zřejmě se bude pít trochu více alkoholu než obvykle, mohu? Je ze mne již citalon po těch 6 týdnech vyplavený? Děkuji, Petra

Odpověď odborníka:

Vážená a milá Petro,
přestože jste již „čistá“, co se týče antidepresiva, DOPORUČUJU JEN MALÉ MNOŽSTVÍ ALKOHOLU, nikoliv to, o kterém se zmiňujete.
Alkohol totiž může spustit depresi, zejména, jestli jste mu za poslední dobu odvykla.

MUDr. Radkin Honzák, CSc.
MUDr. Radkin Honzák, CSc.

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: