Citalopram

Dobrý deň, prosím Vás, existuje nejaké liečivo, ktoré by ma dokázalo zbaviť stuhnutia svalov, ktoré je vedľajších účinkom Citalopramu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Co se týče Citalopramu jako u všech SSRI jeho vedlejší účinky jsou nevýznamné, svalové napětí jako vedlejší účinek je málo pravděpodobný. Nicméně lze asi bez rizika zkusit myorelaxanc Guajacuran, které je volně prodejné v lékárně. Svalové napětí jako takové bývá způsobeno úzkostí či potlačováním emocí. V každém případě by konečné slovo měl mít váš lékař. S pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: