Citalopram, lexaurin - jdou dohromady? a co na bolest hlavy?

PRosím vás o radu. Lékařka mi předepsala Citalopram Pliva 10mg, mohu k tomu brát Lexaurin? A na bolest hlavy jaké léky? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lexaurin lze výjimečně s Citalopramem vzít, ale správně by měl postupně (nejdéle po třech týdnech užívání) stačit zvládat úzkosti a depresi Citalopram. Taže pokud i během užívání Citalopramu cítíte potřebu užívat Lexaurin (lék na akutní zvládnutí úzkostných stavů), doporučuji informovat o tom ošetřujícího lékaře, aby mohl upravit léčbu (lze změnit dávku u Citalopramu nebo ho vyměnit za jiné antidepresivum). Léky na bolesti hlavy jsou různé - záleží na tom, co je příčinou bolesti a také, jaký je Váš celkový stav - některé léky proti bolesti se nesmějí užívat při vředové chorobě žaludku například. Proto nemohu poradit konktétní lék.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: