Citlivost

Dobrý den. Už je to týden po tom co mi vrtali zub až ke kořenu a poté dali výplň. Po dvou dnech jsem mohl na ten zub začít i jíst, ale jedinná věc která mě stále znepokojuje je, že po skusu zase otevírám pusu mi projede zubem pichlavá bolest, ale na skus byl mohl jíst i beton a nic by nebolelo. Dát si asi zvýkačku tak bych umřel bolestí jak by mě to za tu výplň tahalo. Je to normální, že by i po týdnu byl takhle zvláštním způsobem ten zub stále citlivý? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příčina Vašich problémů může být způsobena buď: 1) netěsností nebo spárou pod výplní 2) prasklinou zubu V každém případě navštivte pro kontrolu Vašeho zubního lékaře. S pozdravem, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: