Citlivost levého předloktí po kanyle

V květnu jsem byl v nemocnici s boreliozou, měl jsem 14 dní tu stejnou kanylu v levé ruce a 2x denně jsem dostával antibiotika CEFTRIAXON 1g injekci do žíly. Je to už 6 měsíců a pořád ruku cítím. Byl jsem již na cévním, neurologii a ortopedii, všechno negativní. Ruka nebyla zarudlá ani oteklá, ale stále je citlivá. Abych to lépe popsal, když mám dlouhý rukáv tak vůbec nic necítím, všechno je v pořádku jako by s rukou nic nebylo, ale když mám krátký rukáv a ruka je odhalená, tak vždy když s ní trochu víc hýbu, cítím jakoby vítr okolo celého předloktí, jakoby žily. Není to bolest, ale je to velmi nepříjemné a citlivé. Ruku mažu heparoidem již 14 dnů, zatím bez efektu. Předtím jsem zkoušel různé krémy, ale žádný nezabral. Předem děkuji za Vaši odpověď. Hezký den Michal (18 let, 190 cm, 75 kg)

Odpověď odborníka:

Pokud byla všechna uvedená vyšetření negativní, zkuste zvýšit příjem vitamínu B, nejlépe v pivovarských kvasnicích, místně zkuste koňskou mast.

MUDr. Miroslava Stará
MUDr. Miroslava Stará

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Články: Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Většina lidí provozujících...
Bronchialní astma
Články: Bronchialní astma
Bronchiální, neboli...
Transplantace dásně v zubařském křesle
Články: Transplantace dásně v zubařském křesle
Existuje několik zákroků...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: