Citlivost mezi varlaty a konecnikem (prostata?)

Dobry den, dele jak mesic mam citlivou oblast mezi konecnikem a varlaty (nejblize asi palive bolesti). Pri ohmatani je oblast zdurela a citliva. Take se u mne vyskytuje caste moceni, ktere je vsak jinak bez problemu. Jsem v soucasnosti v zahranici bez moznosti odborneho vysetreni. Mam sebou Ospen 500, mohl by pomoci nebo jakekoliv jine rady? Do CR se dostanu bohuzel az za tri mesice. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, prostata se neprojevuje změnami na kůži mezi varlaty a konečníkem. Spíše bolestivostí směrem do konečníku, ale v hloubce. Ne povrchově. Ospen na prostatu nebývá vhodný. Buďte v teple a hodně pijte. To je jediné, co můžete udělat pro močové cesty bez odborného vyšetření. Celkově mi to nepřijde na problém s prostatou

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Ekg Můžete mi Prosím podrobněji rozepsat EKG ktere vam vyfotím. . . Nezdá se mi...
  • Masturbace, je normální? Docela se za svůj dotaz stydím. Velice ráda chodím...
  • Dormicum P. Doktor Čupera, môj 5-ročný syn bude absolvovať menší chirurgický...
  • Žaludeční neuroza Již rok mě neustále trápí žaludeční neuroza.Jsem z toho...
  • Předávkování ibalginem Chci se zeptat kolik prášků ibalginu 400mg má sníst...
  • Bolest podbřišku Už dva týdny mám tupou a stálou bolest v oblasti podbřišku...
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x