Citlivost při močení + citlivost levé nohy

Mám prosbu a doufám, že mi pomůžete. Je to asi 3 a půl roku zpátky, kdy jsem s novou přítelkyní po častém oddávání sexu prodělal zánět močové trubice, který jsem ale neléčil a nějak odezněl. Jenže od té doby se občas nepravidelně vrací, jenže v nějaké jiné formě. Časem se do toho přidal i jakýsi opar, který mi vždy po citlivosti trubice vyskočí na žaludu a v poslední době je citlivost trubice a při močení, doplněna citlivostí zadního stehna a momentálně už cítím až chodidlo. Většinou levá noha, ale už jsem zaznamenal citlivost i pravé. Při močení žádná bolest, žádné řezaní... vše je jen citlivé, až lechtavé. Za tu dobu jsem nevypozoroval příčinu, která by to vyvolávala. 5x zasebou mám s přítelkyní sex a vše ok. Po šesté hned druhý den citlivost trubice, časté čůrání, další den citlivost stehna, za dva dny to vše přejde a vyskočí opar. Tento postup je téměř pravidelný a velikost oparu závisí na síle citlivosti při močení. Jednou jsem si dokonce stejné problémy přivodil pouhou masturbací. Nerozumím tomu už. Poslední půl rok lítám po doktorech, podstoupil jsem kompletní vyšetření krve, moči, stěry trubice a jediné, co mi bylo řečeno, že ve stěrech byla nějaká přítomnost streptokoka, ale v takovém množství, co má každý chlap. Nikde jsem hlavně nenašel tento můj problém... bezbolestná citlivost trubice a vlastně celého penisu s citlivostí stehen, lýtek a při posledním ozvu této nemoci i levého chodidla. Už opravdu nevím, kam jít, protože při mém vyprávění, že mám s trubicí spojenou citlivost stehen doktory rozesmívá. Děkuji moc za pomoc!

Odpověď odborníka:

Vážený Martine, Vaše potíže nejsou projevem infekce močových cest nebo pohlavních orgánů. Doporučuji vyhledat kožního lékaře a neurologa

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: