Citlivost uší u novorozence

Dobrý den, Mohli by jste mi poradit, s manželem se věnujeme zpěvu, máme takovou malou kapelku kde máme bicí, klávesy, basu a 1týdně máme zkoušku, za pár měsíců se nám má narodit dítě a tak můj dotaz zní, jestli dítěti neublíží, když na zkouškách bude s námi ?.. neublíží to jeho ouškům, nemůžu mu tím ublížit ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nevím sice co hrajete, ale pokud to nejsou tiché ukolébavky, pak je pro malé dítě nevhodné se zkoušek účastnit. Předpokládám, že po narození podstoupíte screening sluchu, u tohoto vyšetření se můžete podrobněji informovat.

MUDr. Kateřina Sobotková
MUDr. Kateřina Sobotková

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Klinika dětské otorinolaryngologie FN Brno

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x