Citlivost varlete

dobrý den, je pravda, že, když si prstem poklepu na varle a cítím lehkou bolest, tak, že tím naprosto mohu vyloučit dlouhodobé odumření varlete ? lékař mi totiž řekl, že jestliže tu bolest cítím, tak nemůže být varle odumřené, protože kdyby bylo odumřené tak už na něm nic necítím. Je to tak? Taky se ptám ,protože se mi zdá že se mi levé varle nepatrně zmenšilo, nicméně pořád má téměř stejnou velikost jako pravé, a tak proto si nejsem určitě jist jestli se zmenšilo, nebo jestli už takové bylo v dřívější době.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, věřte svému lékaři a pokud to není možné, s klidným svědomím vyhledejte jiného lékaře, aby Vám varle prohlédl.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: