Citlivost žaludu

Při stopoření přetahnu predkozku dolů, ale při masturbaci když jde predkožka nahoru a následně dolů, tak při pohybu dolů mě to lehtá až k nevydrzeni. Bojím se protože při sexu bych to asi nevydržel . Je mi 14 let.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by se jednat o krátkou uzdičku, což se dá lehce napravit. Doporučuji kontrolu u Vašeho praktického lékaře nebo urologa, ten může drobným zákrokem problém odstranit.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Obřízka ve starém Egyptě
Články: Obřízka ve starém Egyptě
Obecně se přijímá názor, že...
Atopický ekzém začněte řešit hned, jak se objeví
Články: Atopický ekzém začněte řešit hned, jak se objeví
Jeden flíček na kůži, který...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Články: Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Časné vedlejší účinky...
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: