Citlivý klitoris

Dobrý den, již druhým dnem mám velmi citlivý klitoris na dotek, když jsem vzala zrcátko abych se zkontrolovala, tak jsem zjistila,že mám trochu zarudlý klitoris a bolí mě při doteku. Mám nyní menstruaci, (která mi zítra končí )a občas se mi stává, že právě při menstruaci mám klitoris citlivější a pobolívá mě, ale nyní mě bolí (při doteku na něj) více. Je to opět spojené s tim, že mám menstruaci a přejde mě to a nebo mi něco je ? Poraďte prosím ...

Odpověď odborníka:

Dobrý den Deniso! Zarudnutí a zvýšená citlivost klitorisu může být známkou infekce nebo může souviset s nadměrnou sexuální stimulací ev. může docházet k jeho traumatizaci (otlačení, odření) při nošení menstruační vložky. Pokud se vaše potíže neupraví po odeznění menstruace, bude třeba navštívit gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Potrebuji poradit. Moje Pani gynekolozka mi dala mast a antikoncepci a nepomaha | Od: Simona | 13.8.2015 19:50
Dobry den mam vazny problem. Nikdy
predtim jsem s moji pochvou problemy
nemela. Jde o to, ze nemuzu byt vubec v
klidu kvuli tomu ze mam problem s
klitoris, je strasne citlivy, neboli. Porad me
to nuti abych si ji vyhonila, trikrat za den
se ozve a ma chut na sex nebo na
masturbaci. Vubec nevim cim mi to
vznikli. Prosim poradte mi co mam delat. ?
Dekuji mockrat!!! Je to neprijemne, porad
se mi ozyva sama od sebe. Nikdy predtim
jsem to nemela. Byla jsem naprosto v
klidu a sex ani masturbaci sem
nepotrebovala tak casto jako ted abych se
zklidnila. Byla jsem porad klidna. Ale ted
uz ne.Budu Vam moc vdecna za Vasi
brzkou a kladnou odpoved. S pozdravem
Simca
reagovat
re:Potrebuji poradit. Moje Pani gynekolozka mi dala mast a antikoncepci a nepomaha | Od: uLékaře.cz | 14.8.2015 09:34
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: